Möt & läk ditt inre barn - startar i september.

I mitt guidade tremånadersprogram lär jag dig om de fem känslomässiga sår som uppstår i vår barndom, parallellt som jag leder dig tillbaks till ditt inre barn.

Att som vuxen möta sig själv som barn och börja höra vad hen säger, känna vad hen känner och börja ge den kärlek och tröst hen behöver är otroligt läkande och transformerande. 

Kunskap, övningar och samtal om uppväxttrauma och barndomssår.

Lär dig om uppväxttrauma och de fem känslomässiga sår som kan uppstå i vår barndom och förstå hur de påverkar dig idag. Nästan alla bär på trauma och sår i olika utsträckning och djup.

Du får lära dig hur du kan identifiera vilka sår du bär, hur de påverkar dig i din relation till dig själv och till andra människor, och hur du kan börja läka dem.

Jag tror att du precis som jag kommer att uppleva en riktig gamechanger i din personliga utveckling, då denna resa kommer att växa din självkärlek och stärka din relation till dig själv. Den transformationen kommer att leda dig till ett liv i mer samklang med ditt innersta.

 

90 dagars skrivande för medvetenhet och närvaro

Mellan föreläsningarna och liveträffarna i grupp jobbar du i en individuell process med skrivövningar i din egen arbetsbok. Boken skickar jag hem till dig så du har den i fysisk form.

En stund varje dag får du sitta med guidade reflektioner, affirmationer och närvaroövningar, och förstås även låta pennan flöda fritt. 

Du får här också hjälp att förstå vad ditt inre barn är, och stöttning i att tydliggöra hur den förälder du behöver bli åt ditt inre barn behöver vara för att möta barnet på allra tryggaste och mest kärleksfulla sätt. 

Efter avslutad 90-dagars period har du en vacker bok fylld med kärleksfullt innehåll du själv skapat att fortsätta tanka medvetenhet, närvaro och stöd från i den fortsatta resan tillsammans med ditt inre barn.

 

Tre månader med ditt inre barn

Möt och läk ditt inre barn är onlineprogrammet med föreläsningar, liveträffar och individuellt arbete en guidad 90-dagars journal.

JAG VILL ANMÄLA MIG NU

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

Q&A's

Vad ingår i programmet?

  • 7 föreläsningar online, individuella studier. (1 varannan vecka)
  • 7 liveträffar online i grupp. (1 varannan vecka, veckan efter föreläsningen)
  • 1 Workbook för 90 dagars skrivövningar, skickas hem till dig.
  • Community på FB med mig och de andra gruppdeltagarna.

Hur ser upplägget ut?

Första gången ses vi live i grupp för presentation, genomgång och den första föreläsningen. Veckan därpå släpps en föreläsning för egna studier, och veckan därpå ses vi live och pratar om den nyvunna kunskapen, tar hand om frågor och funderingar och delar erfarenheter och insikter. Så löper det på  - varannan vecka deltar du individuellt i föreläsning, och varannan vecka ses vi i gruppen och samtalar.

Program, kurs eller terapi?

De tre månaderna tillsammans i den sammanhållna gruppen har jag valt att kalla för ett program. Vi jobbar metodiskt genom en process där var och en deltagare gör sitt individuella arbete utanför gruppen. Under Zoom-träffarna svarar jag på frågor och kommer med mer input, likväl som att gruppmedlemmarna kommer med sin input och erfarenhet.. Det går definitivt att se det som en kurs i personlig utveckling. Vill man dela reflektioner och upptäckter i gruppen är det varmt välkommet under träffarna, där gruppdeltagarna och jag kan lyssna in och spegla. Det är dock inte gruppterapi det handlar om i denna resa, men självklart kommer mitt stöd som terapeut att finnas bokningsbart separat, utanför programmet. 

Vad kostar det att vara med? 

Programmet kostar 5 450 kr. Jag erbjuder delbetalning 3 ggr a´1 820 kr som betalas månadsvis i förskott. 

När är online-live-träffarna? 

Vi ses via länk varannan vecka (veckodag inte bestämt i dagsläget) med start i första veckan i september. Föreläsningarna kommer även dem varannan vecka, de vekor vi inte har livemöte. 

Vad händer om jag inte kan vara med på någon/några träffar eller föreläsningar? 

Alla live-träffar spelas in och kan ses av programmedlemmar i efterhand. Föreläsningarna är också inspelade och kan ses i efterhand.

Var finns allt material? 

Allt material ligger online så du kan komma åt det varifrån du än är med hjälp av de inloggningsuppgifter som skapas när du anmäler dig till programmet.

Fick du inte svar på alla dina frågor? Tveka inte att mejla mig på [email protected] så svarar jag!

Begränsat antal platser

Försäkra dig om din plats i programmet genom att boka och betala redan nu.

Vill du ha delbetalningsalternativet mejlar du mig istället på [email protected]

Ta mig till bokningen