Tre månader för att möta och läka ditt inre barn - start 2 september

I mitt guidade tremånadersprogram lär jag dig om de fem känslomässiga sår som uppstår i vår barndom, parallellt som jag leder dig tillbaks till ditt inre barn. Att som vuxen möta sig själv som barn och börja höra vad hen säger, känna vad hen känner och börja ge den kärlek och tröst hen behöver är otroligt läkande och transformerande. 

Anmäl ditt intresse

Du förbinder dig inte till någonting, du godkänner endast att ta emot information från mig om tremånaders-programmet för att möta och läka ditt inre barn. 

Jag lovar att inte spamma dig. Du kan avregistrera när du vill.

Fem barndomssår, sju föreläsningar och Q&A:s i grupp via Zoom varannan vecka

Här får du lära dig om de fem känslomässiga sår som kan uppstå i vår barndom varav de flesta av oss har åtminstone två av. Många av oss kan ha både tre, fyra och i sällsynta fall samtliga fem av dem. 

Du får också lära dig hur du kan identifiera vilka sår du bär, hur de påverkar dig i din relation till dig själv och till andra människor, och hur du kan börja läka dem.

Jag tror att du precis som jag kommer att uppleva en riktig gamechanger i din personliga utveckling, då denna resa kommer att växa din självkärlek och stärka din relation till dig själv. Den transformationen kommer att leda dig till ett liv i mer samklang med ditt innersta.

 

90 dagars skrivande för medvetenhet och närvaro

Mellan föreläsningarna i grupp jobbar du i en individuell process med skrivövningar i din egen arbetsbok. Boken skickar jag hem till dig så du har den i fysisk form.

En stund varje dag får du sitta med guidade reflektioner, affirmationer och närvaroövningar, och förstås även låta pennan flöda fritt. 

Du får här också hjälp att förstå vad ditt inre barn är, och stöttning i att tydliggöra hur den förälder du behöver bli åt ditt inre barn behöver vara för att möta barnet på allra tryggaste och mest kärleksfulla sätt. 

Efter avslutad 90-dagars period har du en vacker bok fylld med kärleksfullt innehåll du själv skapat att fortsätta tanka medvetenhet, närvaro och stöd från i den fortsatta resan tillsammans med ditt inre barn.

 

Tre månader med ditt inre barn

Möt och läk ditt inre barn genom onlineprogrammet med 7 livewebinars i grupp och genom individuellt arbete genom 90 dagars guidat skrivande i din egen Workbook som jag skickar hem till dig innan kursstart.

Ställ dig på väntelista för mer info

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

Q&A's

Program, kurs eller terapi?

De tre månaderna tillsammans i den sammanhållna gruppen har jag valt att kalla för ett program. Vi jobbar metodiskt genom en process där var och en deltagare gör sitt individuella arbete utanför gruppen. Under Zoom-träffarna kunskapsöverför jag och svarar på frågor. På så vis kan man också se det som en kurs i personlig utveckling. Vill man dela reflektioner och upptäckter i gruppen är det varmt välkommet under träffarna, där gruppdeltagarna och jag kan lyssna in och spegla. Det är dock inte gruppterapi det handlar om i denna resa, men självklart kommer mitt stöd som terapeut att finnas bokningsbart separat, utanför programmet. 

Vad kostar det att vara med? 

Programmet kostar 5 450 kr. Jag erbjuder delbetalning 3 ggr a´1 820 kr som betalas månadsvis i förskott. 

När är online-live-träffarna? 

Vi ses via länk varannan torsdag med start 2 september kl,19:00-20:30. De följande datumen är sedan: 16 & 30 sep, 15 & 28 okt, 11 & 25 nov. Alltid kl.19:00-20:30.

Vad händer om jag inte kan vara med på någon/några träffar? 

Alla live-träffar spelas in och kan ses av programmedlemmar i efterhand. 

Fick du inte svar på alla dina frågor? Tveka inte att mejla mig på [email protected] så svarar jag!

Anmäl ditt intresse

Du förbinder dig inte till någonting, du godkänner endast att ta emot information från mig om tremånaders-programmet för att möta och läka ditt inre barn. 

Jag lovar att inte spamma dig. Du kan avregistrera dig när du vill.