12-VECKORS PROGRAM FÖR MER SJÄLVKÄRLEK & FÖRSTÅELSE

Begränsat antal platser - anmäl dig idag

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

VILL DU OCKSÅ

Öka din självkärlek och självmedkänsla

men vet inte hur du ska ta dig dit?

GÅ MED I MITT PROGRAM
13 oktober startar MÖT & LÄK DITT INRE BARN - programmet för dig som undrar varför du är som du är och varför du gör som du gör

För dig, som många andra, sitter fast i beteendemönster och tankar om dig själv som är varken utvecklande eller kärleksfulla eftersom du aldrig fått lära dig att du är värd att vara trygg i och älskad för den du är.

Som märker att samma slags mönster och motgångar dyker upp i olika situationer och relationer och önskar att andra människor, och du själv,  bättre förstod hur de ska göra och vara för att du ska komma till din rätt och bli den härliga personen du vet att du kan vara.

För dig som tar ansvar för människornas runt dig väl och ve och ser till att deras behov blir mötta, men som l glömmer bort att prioritera dina egna behov - om du ens vet vilka de är?

Föreställ dig att du...

 • Känner dig som din egen bästa vän som vet att du är värdefull, som kan vara din egen trygga punkt och som kan ge dig själv kärlek och stöd när livet bjuder på utmaningar.
 • Gör medvetna val utifrån dina egna behov, sätter kärleksfulla gränser, väljer och väljer bort utan dåligt samvete och har hela och hälsosamma relationer. 
 • Endast tar ansvar för din del och låter andra människor ta sitt egna ansvar utan att få för dig att du är egoistisk eller självisk.

Om det här låter drömmigt så vill jag att du ska veta att det är 100% möjligt för dig.
Jag vet det, för jag har varit precis där du är nu, och jag har tillsammans med mina klienter hittat fram till en metod som kommer hjälpa dig uppnå det du verkligen längtar efter. 

Därför vill jag presentera mitt tolv veckors program "Möt & Läk ditt Inre Barn" för dig.
Om du vill läka och växa din kärlek till dig själv

SÅ HAR DU HAMNAT RÄTT - 13 OKTOBER STARTAR VI!

I mitt guidade tolv veckors program lär du dig förstå varför du är som du är och varför du gör som du gör genom kunskap om de känslomässiga sår som uppstår i vår barndom. Med den kunskapen får du makt att förändra det du vill förändra och verktyg att äntligen kunna börja älska dig själv förbehållslöst.
Att som vuxen möta sitt inre barn och börja höra vad hen säger, känna vad hen känner och börja ge den kärlek, förståelse och tröst hen behöver är otroligt läkande och transformerande för alla delar av ditt liv. 

De som går programmet "Möt & Läk ditt inre barn"
GÅR FRÅN DET HÄR:
TILL DET HÄR:

Går från rädsla för att bli avvisad eller känna sig övergiven i olika relationer och situationer och därmed överge sig själv för att slippa bli ensam...
till att kunna stå kvar vid sin egen sida och kunna stå upp för sig själv utan rädsla för att bli avvisad eller ensam då man är sin egen trygga punkt.

Går från att känna sig besvärlig, i vägen, svår att älska och som att man inte egentligen hör till det alla andra verkar höra till...
till att veta att man är värdefull och viktig, kan identifiera sina behov, bekräfta dem och ta ansvar för att de blir tillgodosedda.

Går från att sätta andras behov framför sina egna, inte säga ifrån fast det känns fel och ta ansvar för andras känslor och mående....
till att lägga ansvaret där det hör hemma och ser triggers som lärdomar och möjlighet till fortsatt läkning och lärande om sig själv.
Om du är redo att gå från självtvivel till självkärlek, men behöver någon som gjort resan och kan guida dig hela vägen fram...

Jag har skapat programmet
"Möt & Läk ditt Inre Barn" för dig.

KUNSKAP + VERKTYG = MAKT ATT FÖRÄNDRA DET SOM INTE FÖR DIG FRAMÅT
BOKA MIN PLATS I PROGRAMMET
Så, vad är programmet Möt & Läk ditt Inre Barn egentligen?

Möt & Läk ditt Inre Barn är ett tolv veckors program där du får kunskap i form av digitala föreläsningar, gruppmöten online för frågor, svar, delningar och spegling, en journalbok för ditt individuella arbete och verktyg och uppgifter att arbeta med mellan lektionerna och träffarna - allt utifrån fokuset att öka din självkärlek genom att låta dig möta och förstå och därmed påbörja livslång läkning av ditt sårade inre barn. 

Efter avslutat program kommer du…

 • Ha växt din självkärlek och fått verktyg för att underhålla och utveckla den livet ut.
 • Ha stärkt din självkänsla genom att du lärt känna dig själv på en djupare nivå.
 • Ha större förståelse och acceptans för dig själv och våga släppa fram barnet i dig!

Slut på självförakt,  slut på att överge dig själv. Slut på att inte älska och stötta den viktigaste personen i ditt liv - DU SJÄLV.

Om programmets olika delar
INDIVIDUELLA ONLINESTUDIER

Föreläsningar (jämna veckor)

Varannan vecka släpps en ny föreläsning i videoformat där jag ger dig kunskap om hur händelser, eller uteblivna händelser i vår barndom och uppväxt påverkar oss. Du får också en PDF med informationen från föreläsningen. Du kommer få lära dig om:

 • Vad uppväxttrauma är, hur det skiljer sig från trauma och hur det påverkar dig.
 • Vilka de fem huvudsakliga känslomässiga såren är och hur du kan identifiera om du eller någon annan bär ett sår. 
 • Vilka stegen mot läkning är och hur du tar dem.
GRUPPTRÄFFAR

Liveträffar online (ojämna veckor)

Veckan efter föreläsninge ses vi i grupp via Zoom. Under träffarna svarar jag på frågor och kommer med mer input, likväl som att gruppmedlemmarna kommer med sin input och erfarenhet.  Vill man dela reflektioner och upptäckter i gruppen är det varmt välkommet under träffarna, där gruppdeltagarna och jag kan lyssna in och spegla. Det är dock inte gruppterapi det handlar om i denna resa, men självklart kommer mitt stöd som terapeut att finnas bokningsbart separat, utanför programmet. 

WORKBOOK

90-dagars skrivjournal

Mellan föreläsningarna och liveträffarna i grupp jobbar du i en individuell process med skrivövningar i din egen arbetsbok. Boken skickar jag hem till dig så du har den i fysisk form.

En stund varje dag får du sitta med guidade reflektioner, affirmationer och närvaroövningar, och förstås även låta pennan flöda fritt. 

Du får här också hjälp att förstå vad ditt inre barn är, och stöttning i att tydliggöra hur den förälder du behöver bli åt ditt inre barn behöver vara för att möta barnet på allra tryggaste och mest kärleksfulla sätt. 

Efter avslutad 90-dagars period har du en vacker bok fylld med kärleksfullt innehåll du själv skapat att fortsätta tanka medvetenhet, närvaro och stöd från i den fortsatta resan tillsammans med ditt inre barn.

Boka din plats i "Möt & Läk ditt Inre Barn" idag
Välj det betalsätt som passar dig bäst
 • Videoföreläsningar online om sår, trauma och kännetecken.
 • En Workbook med 90-dagars guidade skrivövningar för att möta och läka ditt inre barn.

 

 • Onlineträffar i grupp för frågor, svar, delningar och spegling.
 • Övningar och uppgifter att jobba individuellt med mellan träffarna.
BETALA HELA SUMMAN
4 950 kr
3 DELBETALNINGAR
1 650 kr
BONUS

Gratis medlemskap i mitt Facebook Community

Ett medlemscommunity för alla som deltar i programmet Möt & Läk ditt Inre Barn. Här har vi kontakt mellan träffar och föreläsningar och det är fritt fram att bolla, lufta, dela, fråga, svara, tipsa varandra 🙌🏾

HAR VI BLIVIT PRESENTERADE?

 Jag är Johanna

 

Certifierad Livs Coach och Diplomerad Samtalsterapeut med fokus på att identifiera och läka inre, själsliga och känslomässiga sår som uppstår under vår uppväxt.

Så gott som ingen av oss fått all den uppmärksamhet, bekräftelse och kärlek vi behövt under våra olika utvecklingsfaser- sorgligt men sant! Hur ambitiösa och välvilliga föräldrar vi än haft, så har det uppstått sår som får konsekvenser för oss.  

Teorierna om uppväxttrauma och själsliga sår har blivit  riktiga GAMECHANGERS i min egen personliga utveckling och läkning! Min känsla av att egentligen inte varit med om någonting särskilt traumatiskt under min barndom låg i vägen för min insikt att de besvär jag upplevde i att vara vuxen människa hade sina förklaringar. Min egen läkning tog fart på allvar, parallellt med en innerlig vilja att få fler människor att förstå vilken inverkan sättet vi blev mötta, eller inte mötta på som barn har i vår nutid, både i vår relation till os själva, men också i relationerna med med människorna i våra liv.

Är du redo för en GAMECHANGER?

 • Vill du förstå varför du är som du är och varför du gör som du gör?
 • Vill du växa din självkärlek och bli din egen bästa vän?
 • Vill du känna dig nära dig själv och kunna fatta beslut utifrån dina behov och din vilja?
Om du känner igen dig i  någon av dessa punkter, är du precis där du behöver vara nu för att ta steget.
Jag kan knappt vänta på att få ha dig med i programmet "Möt & Läk ditt Inre Barn"!
Om du är redo att läka och växa din självkärlek

SÅ ÄR DET NU DET ÄR DAGS FÖR DIG!

 Det första och största steget till självkärlek är att prioritera dig själv.

 Om inte du tycker att du är viktig och värdefull, hur ska då dina medmänniskor förstå att du är det?

Det kommer inte komma en tid med färre TO-DOs, mer självständiga barn, mindre krävande arbete, avtagande projekt att styra i eller vad du nu väntar på, som passar bättre än NU.

Gör dig själv till ditt största prio nu och du kommer att tacka dig själv senare.

BOKA MIN PLATS I PROGRAMMET
Om du fortfarande läser, så är det någonting som gör dig tveksam
Du kanske funderar över...
Anmäl dig till "Möt & Läk ditt Inre Barn idag!
Välj det betalsätt som passar dig bäst
 • Videoföreläsningar online om sår, trauma och kännetecken.
 • En Workbook med 90-dagars guidade skrivövningar för att möta och läka ditt inre barn.
 • Onlineträffar i grupp för frågor, svar, delningar och spegling.
 • Övningar och uppgifter att jobba individuellt med mellan träffarna.
BETALA HELA SUMMAN
4 950 kr
3 DELBETALNINGAR
1 650 kr